Ferit un menor en ser atropellat per una moto a l’avinguda Tarragona

L’accident ha passat a l’altura del McAuto i els serveis sanitaris han hagut de traslladar la víctima, de 15 anys, cap a l’hospital

Una imatge del rètol lluminós de l'hospital.
Una imatge del rètol lluminós de l'hospital. Toni Solanelles

Un adolescent de 15 anys ha hagut de ser traslladat a l’hospital passades les 10 de la nit després que per causes que els especialistes en accidents de la policia hauran de determinar hagi estat atropellat per una motocicleta. Les primeres impressions indicaven que les lesions sofertes pel menor no serien greus però, amb tot, no estava descartada la possibilitat que quedés ingressat almenys aquesta nit en observació.

L’accident ha passat vers 1/4 d’11 de la nit a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella, a l’altura de l’establiment McDonald’s, en concret, de l’accés al McAuto. Era el tercer accident d’una certa rellevància que hi ha hagut aquest dissabte, després del que ha patit al migdia un ciclista al Coll d’Ordino i un de menor importància que hi ha hagut a primera hora de la tarda a la carretera de la Rabassa, a Sant Julià, passada l’antic hotel Bonavista. La motocileta implicada en l'atropellament de l'avinguda Tarragona, matriculada al Principat, era una Kawasaki Z125.

Comentaris (3)

Trending