Ferit lleu un policia fora de servei en ser envestit a Sant Julià mentre anava en bicicleta

L’accident ha sigut a 3/4 d’1 del migdia a tocar la rotonda del Sant Eloi; una hora i mitja abans hi ha hagut un sinistre laboral també lleu en les obres que es fan a l’antic hotel Bonavista

L'ambulància que ha traslladat a l'hospital el ferit en l'accident laboral.
L'ambulància que ha traslladat a l'hospital el ferit en l'accident laboral. B. N.

Un policia que estava fent esport fora de servei ha sofert ferides molt lleus aquest migdia després que un camió l’ha envestit a la carretera general CG-1, a l’altura del quilòmetre 7,8, a tocar de la rotonda del Sant Eloi, a Sant Julià. En principi, l’agent, que circulava en bicicleta, s’hauria fet algunes contusions sense excessiva importància en un dels genolls.

L’accident ha passat pels volts de 3/4 d’1 del migdia i el conductor del vehicle de gran tonatge (un Mercedes Benz Arocs 3345 matriculat al Principat) ha assegurat que no havia vist el ciclista. Inicialment, la intenció era traslladar el ciclista, de 51 anys, a l’hospital però fonts sanitàries han assegurat que ni tan sols havia arribat a passar pel Servei d’Urgències.

També a Sant Julià, però en aquest cas a la carretera de la Rabassa, i una hora i mitja abans de l’accident viari, poc després d’1/4 de 12, hi ha hagut un accident laboral que, sortosament, també ha estat de poca consideració. Un operari que estava treballant en les obres que es fan a l’antic hotel Bonavista ha patit un fort cop a la cara.

En principi semblava que es podia tractar d’un traumatisme facial, però una vegada els sanitaris dels bombers l’han traslladat a l’hospital, s’ha comprovat que les lesions eren de poc abast i afectaven ot just el nas, sense que hi hagués fractura. Al cap de poca estona ha estat donat d’alta.

Comentaris (5)

Trending