Ferit lleu un motorista en un accident a Sant Julià

El xoc ha tingut lloc en la confluència entre el carrer Isidre Valls i l’avinguda Francesc Cairat; l’‘efecte badoc’ està causant una mica de retenció en direcció a Espanya

B

B. N.

Comentaris

El vehicle (esquerra) i la motocicleta implicats en el sinistre.
El vehicle (esquerra) i la motocicleta implicats en el sinistre. B. N.

Una topada entre un cotxe i una motocicleta en la confluència entre el carrer Isidre Valls i l’aviguda Francesc Cairat, a Sant Julià, ha causat ferides aparentment lleus al conductor del vehicle de dues rodes. El xoc, que afecta el carril de pujada, en direcció al centre del país, està generant més retenció en el carril contrari, de baixada, per l’‘efecte badoc’.

El xoc ha passat pocs minuts abans de 2/4 de 5 de la tarda. La motocicleta baixava pel carrer Isidre Valls amb la intenció d’incorporar-se a Francesc Cairat amb la voluntat de tirar cap al centre del país, el mateix sentit en què circulava el turisme que s’ha vist implicat en el sinistre, que ha obligat a mobilitzar-se a agents de policia -una patrulla i l’equip d’atestats-, agents del servei de circulació lauredià, que han hagut de regular el trànsit, i una ambulància dels bombers, que s’han fet càrrec del ferit.

WhatsApp Image 2023 03 10 at 16.43.47
Imatge general del lloc on hi ha hagut el sinistre.

Tot i el sinistre, el carril de pujada, on hi ha hagut la topada, no ha patit retencions de gaire rellevància. Més problemes hi ha hagut de baixada pel fet que els vehicles que passen per aquell punt frenen la marxa per interessar-se per allò que estava passant.

Etiquetes

Comentaris

Trending