Ferit lleu un motorista en un accident a tocar la Rotonda

El sinistre ha alentit la circulació a l’avinguda Consell d’Europa mentre es feia l’assistència a l’implicat i es feien les gestions pertinents d’atestat

Vista general del lloc on hi ha hagut el sinistre.
Vista general del lloc on hi ha hagut el sinistre. Toni Solanelles

Un motorista ha resultat ferit, en principi de poca consideració, en perdre el control del vehicle de dues rodes a la confluència de les avingudes Bonaventura Armengol i Consell d’Europa a l’altura de la Rotonda, just on hi ha un punt de venda de castanyes. L’artefacte que es fa servir per torrar i dispensar les castanyes ha resultat lleugerament afectat.

Una ambulància del SUM, patrulles de la policia, especialment dels experts en atestats, i la grua comunals i agents de circulació han acudit al lloc de l’accident per fer-se càrrec de la situació. Mentre no s’ha retirat la moto i el ferit, i durant les tasques de recollida de dades per poder elaborar l’atestat, la circulació per la via, que canvia de denominació justament en ser partida per ’avinguda Meritxell, s’ha vist alterat, afectant-ne la marxa. La motocicleta implicada era una Yamaha MT-07, que conduïa el ferit, un jove resident de 18 anys. El noi ha estat traslladat a l'hospital on després d'una revisió i en comprovar que les lesions eres lleus, mínimes, se l'ha donat d'alta.

Comentaris (2)

Trending