Ingressat a l’UCI un motorista accidentat a la zona de la Borda Mateu

Una motocicleta Suzuki GSR600 i un Opel Astra, tots dos del Principat, van picar a l’altura del número 124 de l’avinguda Santa Coloma poc abans de la passada mitjanit

El rètol de l'hospital encès enmig de la nit.
El rètol de l'hospital encès enmig de la nit. Toni Solanelles

Un home resident de 50 anys ha hagut de ser traslladat poc abans de la mitjanit cap al centre hospitalari, on roman ingressat a la unitat d’intensius (UCI), per ser atès de les ferides que va sofrir en un accident que hi va haver poc després de les 11 de la nit a la zona de la Borda Mateu, en concret a l’altura d’un punt de l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella on conflueixen diverses estacions de servei. En concret davant del número 124 de l’esmentat vial, aproximadament.

El xoc el van protagonitzar la motocicleta que conduïa el ferit, una Suzuki GSR600, i un Opel Astra. Tots dos vehicles estaven matriculats al Principat. Les primeres informacions apuntaven a lesions molt greus que hauria sofert el pilot de la moto. Diferents patrulles de policia es van anar desplaçant fins a la zona i, també, assistències sanitàries, com ara una ambulància. De seguida es va veure que l’home estava conscient i es van anar fent les maniobres fins a immobilitzar-lo i poder-lo dur cap al centre hospitalari.

Els metges van fer les corresponents valoracions a Urgències i després de les atencions rebudes i el diagnòstic realitzat, l’home ha quedat ingressat a l’UCI per tal de refer-se dels múltiples traumatismes que pateix.

Comentaris (2)

Trending