Fals avís de bomba a l’hospital de Meritxell

Arran d’una trucada on s’avisava que al centre sanitari hi havia un artefacte explosiu, membres del TEDAX s’hi van desplaçar i van buscar fins que, finalment, es va determinar que tot havia estat una broma pesada

Un cotxe de la policia a la porta de l'hospital.
Un cotxe de la policia a la porta de l'hospital. Toni Solanelles

La policia ha hagut d’intervenir aquest dijous a la nit per un fals avís de bomba a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell. Un cop rebuda la trucada, un equip dels TEDAX amb un gos especialitzat es va desplaçar al centre sanitari. Allà, es va comprovar que no hi havia cap artefacte. Des del cos, s’avisa que s’investigarà la falsa alarma i que es buscarà el seu autor.

Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts de deu de la nit. La trucada avisava que hi havia un artefacte a l’hospital. Ràpidament, efectius del cos d’ordre es va desplaçar al lloc. En concret, membres de la secció d’especialistes en localització i desactivació d’explosius acompanyats d’un gos ensinistrat.

Es va buscar durant una bona estona fins que es va descartar que hi hagués cap risc. No hi havia cap paquet sospitós. Per això, es va acabar dictaminant que havia estat una falsa alarma.

Ara, la policia preveu analitzar la trucada per veure si és factible trobar qui ha estat l’autor del que, tot sembla indicar, era una broma, força pesada, això si. De fet, s’avisa que si se’l localitza, segurament es procedirà a la seva detenció.

Comentaris (1)

Trending