Expulsat l’‘home de les tres identitats’

La Batllia ordena fer fora del Principat acompanyant-lo a la frontera del Baladrà el ciutadà algerià resident a França que cada cop que accedia a Andorra ho feia amb un nom diferent

L'home va ser detingut a la frontera amb França.
L'home va ser detingut a la frontera amb França. ARXIU

La Batllia ha ordenat aquest dilluns expulsar del Principat l’home de 48 anys que dissabte al migdia va ser detingut a la frontera franco-andorrana en comprovar que donava una identitat aparentment falsa. De fet, en els tres cops que es té constància que hauria accedit a Andorra i se l’ha controlat, cada vegada hauria donat un nom i una filiació diferent.

Per tot plegat, i després de fer els treballs policials de comprovació escaient de dades personals, l’home ha estat posat a disposició aquest dilluns a primera hora del matí i se li ha imposat una condemna exprés substituïda per l’expulsió que s’ha dut a terme de manera immediata acompanyant-lo, una vegada s’ha complimentat la paperassa escaient fins al punt fronterer del Baladrà.

L’home va ser controlat dissabte al punt del migdia entrant a territori andorrà amb un vehicle de matrícula francesa. Quan se li van demanar les dades, en va donar unes. Feta la comprovació escaient en les bases de dades existents en els arxius informàtics, es va constatar que a l’home se l’havia controlat amb anterioritat en dues ocasions, i que cada cop havia donat una identitat diferent que tampoc coincidia amb la que facilitava aquest cop. Per aquest motiu se’l va detenir, per usurpació d’identitat. I, de fet, per això mateix se l’ha condemnat.

Comentaris

Trending