Evolucionen favorablement els joves andorrans ferits en un accident a Menorca

La noia es troba ja a planta després d’haver abandonat en les darreres hores l’UCI, on encara es trobe l’home, tot i que ja fora de perill

La moto i el cotxe implicats en l'accident, que va tenir lloc dijous.
La moto i el cotxe implicats en l'accident, que va tenir lloc dijous.

Els dos joves andorrans ferits de gravetat en un accident de trànsit el passat dijous a Menorca evolucionen de forma positiva. La noia, de fet, ja ha pogut ser traslladada a planta des d’una unitat de cures intensives en la qual encara es troba el noi, un agent de policia. Els metges consideren que tots dos es troben ja fora de perill. Per ara, no es preveu el seu trasllat al Principat sinó que continuaran la seva recuperació a l’hospital Mateu Orfila de Maó.

L’accident va tenir lloc dijous, cap a les dues de la tarda, en una cruïlla de carrers a Ciutadella. Els dos andorrans circulaven en una motocicleta que va topar contra un turisme. En el xoc tots dos van patir greus ferides que, fins i tot, van fer témer per la vida del jove, agent de policia de les darreres promocions a Andorra. Ràpidament van ser traslladats al centre sanitari.

La moto i el cotxe implicats.

Relacionat

Dos joves estan ingressats a l’UCI d’un hospital de Menorca després de patir un accident de moto

Allà se’ls va atendre de múltiples traumatismes. Tots dos van haver de passar per quiròfan per ser tractats de les lesions. L’actuació dels metges, de fet, va ser clau per evitar mal menors, especialment en el cas del noi, de 22 anys.

Aquest es troba encara ingressat a l’UCI de l’hospital Mateu Orfila. Fonts del centre mèdics han explicat que evoluciona favorablement i que ja es troba fora de perill. Pel que fa a la noia, de 24 anys, el seu estat també ha millorat. Tant que, de fet, en les darreres hores ha abandonat la unitat de màxima vigilància i ha pogut ser traslladada a una habitació de planta.

Des del centre també s’ha indicat que tots dos joves continuaran ingressats al Mateu Orfila els propers dies. De fet, s’explica que no s’està preparant cap dispositiu per traslladar-los al Principat, ja que, per ara, es prefereix que continuen la recuperació a la ciutat menorquina.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending