Dos joves estan ingressats a l’UCI d’un hospital de Menorca després de patir un accident de moto

De 24 anys el noi, agent de policia, i qui més malparat va sortir del sinistre i 22 anys la noia, van haver de ser intervinguts quirúrgicament per reduir-los l’abast de les lesions

La moto i el cotxe implicats.
La moto i el cotxe implicats. MENORCA.INFO

Dos joves del Principat romanen ingressats a la unitat de cures intensives (UCI) d’un hospital de Ciutadella, a Menorca, després de patir un accident amb la motocicleta amb la qual es desplaçaven per l’illa. L’accident va succeir aquest dijous i arran de les lesions sofertes tots dos van haver de ser intervinguts quirúrgicament. Un dels ferits, un noi de 24 anys, forma part de les darreres promocions de policia i és qui ha patir les conseqüències més greus, tot i  que ha evolucionat de forma positiva. L’altra ferida és una noia de 22 anys.

El sinistre va tenir lloc aquest dijous vers les 2 de la tarda en un creuament de carrers a Cala Blanes, a Ciutadella. La moto Honda i els dos joves andorrans que hi viatjaven van acabar encastats, especialment, contra el vidre davanter del turisme amb el qual van topar. Dues ambulàncies medicalitzades es van fer càrrec dels ferits, que van ser traslladats a l’hospital Mateu Orfila de la mateixa ciutat menorquina, la segona en importància de l’illa.

accident
Lloc on va passar l'accident, amb les ambulàncies i el cotxe implicat en primer terme.

Els dos joves patien politraumatismes greus i per reduir-los les lesions van haver de passar pel quiròfan. Agents de la policia local de Ciutadella es van fer càrrec de la investigació i l’elaboració de l’atestat, que haurà d’aclarir com va succeir l’accident. El noi accidentat integra la unitat de policia de proximitat i seguretat ciutadana, és un dels nous integrants, doncs, de les patrulles policials.

És justament el jove qui ha patit les conseqüències més greus del sinistre. De fet, en alguns moments, segons les fonts consultades, es va arribar a tèmer per la seva vida. L'actuació dels metges del centre sanitari, però, ha salvat la situació i la seva evolució ha estat favorable. Després de les operacions a les quals ha estat sotmès, ha millorat de forma iimportant. Pel que fa a la noia, ja es troba conscient i també presenta una evolució favorable. 

Comentaris (3)

Trending