Evacuat en helicòpter un home que s’havia posat agressiu amb altres ocupants d’un refugi de muntanya

La policia va pujar amb l’aparell a buscar el jove i el van traslladar a l’hospital, on es va detectar que el comportament alterat havia estat provocat per les drogues que havia pres

El refugi de Cabana Sorda
El refugi de Cabana Sorda SFGA

La policia ha hagut d’intervenir la passada matinada per emportar-se del refugi de Cabana Sorda un home que es trobava alterat i nerviós i que s’ha posat agressiu amb la resta d’ocupants de la instal·lació. Agents del cos han pujat en helicòpter a l’indret i l’han evacuat, posant fi a una situació que havia generat una important tensió. Posteriorment, se l’ha traslladat a l’hospital, però no se l’ha detingut.

El cos d’ordre ha rebut la trucada d’avís minuts després de les tres de la matinada. Un grup de persones que es trobaven al refugi canillenc -no ha transcendit el motiu que els havia portat allà dalt- alertaven que un dels membres del grup es trobava “alterat i nerviós”. Fins i tot, s’havia posat agressiu, fet que provocava el temor que acabés colpejant algú.

Rebuda l’alerta, la policia es va desplaçar al lloc. En ser de nit, es va optar per mobilitzar l’helicòpter i es va pujar amb l’aparell cap al refugi. Un cop allà van controlar l’home i van contrastar el seu estat. Vista la situació, van decidir emportar-se’l cap a l’hospital, tant perquè fos tractat del seu estat com per evitar el risc que la situació degenerés més.

Al centre sanitari va ser atès i donat d’alta al cap de poca estona. Fonts consultades han indicat que es trobaria intoxicat per la ingesta d’alguna substància psicotròpica, que seria el que hauria provocat el seu estat d’alteració.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending