Evacuat en helicòpter cap a l’hospital un jove accidentat al Tobotronc

Inicialment semblava que les ferides que s’hauria fet en una cama podien revestir gravetat però un cop ha estat atès a Urgències s’han descartat lesions importants

Un helicòpter volant en les immediacions de l'hospital aquesta tarda.
Un helicòpter volant en les immediacions de l'hospital aquesta tarda. Toni Solanelles

Un jove resident ha hagut de ser evacuat a primera hora d’aquesta tarda en helicòpter cap a l’hospital després de patir un accident mentre baixava en una de les vagonetes del Tobotronc, al recinte de Naturland. Inicialment semblava que les ferides sofertes podrien ser greus però una vegada ha estat atès al serveu d’urgències s’han descartat lesions d’importància. El parc lauredià ha iniciat una investigació per aclarir els fets.

Les fonts consultades han assegurat que les primeres indagacions que haurien fet els responsables de la instal·lació haurien descartat un mal funcionament del giny. Tanmateix, la principal hipòtesi de la causa de l’accident hauria estat una utilització inadequada de la vagoneta sense respectar, aparentment, les normes d’ús de la infraestructura, que estan clarament descrites per diversos punts del recinte. Aparentment, el noi hauria col·locat les cames on hauria d’haver recolzat les mans i això ha facilitat que s’enganxés on no tocava.

Inicialment semblava que el jove podia haver sofert una ferida oberta en algun punt d’una de les extremitats inferiors. Per aquest motiu se l’ha evacuat en helicòpter per accelerar l’operació. No obstant això, fonts hospitalàries han assegurat que una vegada feta l’atenció pertinent les lesions han estat lleus.

Comentaris (5)

Trending