Evacuada en helicòpter des de Pal a l’hospital una esquiadora menor accidentada a Pal

El trasllat aeri ha estat una decisió mèdica per accelerar la marxa de la noia, de 12 anys, que després de ser atesa al centre sanitari ha emprès viatge per carretera amb els seus pares fins a Madrid, on resideixen

L'helicòpter arribant a l'hospital.
L'helicòpter arribant a l'hospital. Toni Solanelles

Els responsables del SUM i de l’estació de Pal han decidit aquesta tarda activar l’helicòpter per evacuar cap a l’hospital una esquiadora menor que ha sofert un accident a la pista Camí inferior. La decisió de fer el trasllat, de caràcter mèdic, s’ha adoptat per accelerar la marxa de la noia, de 12 anys. Inicialment presentava un traumatisme.

Una vegada ha arribat al centre sanitari, se l’ha atès al servei d’Urgències, on se li ha diagnosticat una fractura en un braç i un tall de caràcter lleu en una cama. Una vegada feta les cures pertinents i prescrit el tractament que els metges han considerat més idoni, la menor, juntament amb la seva família, ha iniciat un viatge per carretera fins a Madrid, d’on procedien, per a major tranquil·litat de tots plegats, segons les fonts consultades, i no pas per la gravetat de les lesions sofertes.

Comentaris (2)

Trending