“Et fotré un cop de martell i et mataré”

Detingut al Pas de la Casa per amenaces de mort un home de 64 anys que es va encarar a un agent de circulació

Comentaris

Una imatge d'arxiu d'un home agafant un martell.
Una imatge d'arxiu d'un home agafant un martell. arxiu

Martell en mà i exigint de males maneres a l’agent de circulació del Pas de la Casa que, fent la seva feina, li demanava a l’interlocutor fora de sí que respectés les normes de convivència. Fora de sí, però, l’home va acabar brandant el martell que duia i amb un “et foté un cop de martell i et mataré” proferit en castellà la situació es va caldejar més. Molt més. Fins a la detenció de l’amenaçador.

Els fets van passar dimarts passat poc abans de les 11 del matí a la localitat fronterera. El motiu de la discussió entre ciutadà i agent de circulació no ha transcendit ben bé. Més o menys, que l’urbà deuria demanar al seu interlocutor que retirés el vehicle d’allí on l’havia deixat. L’agent va aguantar algunes anades d’olla del seu interlocutor, però amb el martell aixecat i cridant, ja no va poder fer-hi més.

Al final va haver de fer acte de presència la policia i detenir l’home, un resident -no pas al Pas- de 64 anys que, segons algunes fonts, no seria pas el primer cop que protagonitzava una situació similar. L’home aniria acompanyat per un fill seu i el martell no el portava de casualitat. Forma part del seu catàleg d’eines laborals. L’usa en les seves tasques de vidrier.

ALTRES DETENCIONS

La policia ha comunicat aquest dilluns altres detencions. Així, per exemple, aquest dissabte a la matinada, a Andorra la Vella, agents del cos van haver de detenir un jove resident de 22 anys com a presumpte autor dels delictes, contra la llibertat, contra la funció publica i contra l’honor. Es va requerir la presència policial per un alteració d’ordre públic a l’exterior d’un local d’oci nocturn. La patrulla interventora va controlar l’interessat en un estat d’embriaguesa considerable i el jove va tenir un actitud desafiant envers els agents interventors, després de conversar una estona, elsv va manifestar que parava i marxava.

Continua el degoteig d’arrestos de persones que presenten documentació falsa en el dossier per sol·licitar l’autorització de residència i treball

Instants després, insistent el jove i fora de sí com s’ha dit, va tornar a intentar entrar en el local inicialment esmentat, i vist el seu estat li va ser novament negada l’entrada, moment en què els agents van haver de tornar a fer acte de presència i aquí la cosa ja no es va aturar. El jove hauria tingut una actitud totalment desproporcionada, amb insults, amenaces i desobediència a les ordres donades, i va acabar detingut.

Uns dies abans, en concret dilluns passat, a les 9 del matí al Servei d’Immigració, la policia també va detenir un home no resident de 37 anys com a presumpte autor d'un delicte contra el la seguretat en tràfic jurídic. L’home va presentar sol·licitud per a l’obtenció d’una autorització de residència i treball al Principat. En verificar la documentació annexada, es va detectar que un document relatiu a la seva activitat laboral al seu país d'origen era fals, motiu pel qual es va procedir a la seva detenció.

Comentaris (2)

Trending