Estupefacció al món de la neu per l’aparició esquarterat d’un ex-treballador de Saetde

François Vigouroux era un electricista que fins al desembre passat, quan va decidir pre-jubilar-se, havia treballat a la societat encampadana, on era un dels responsables de manteniment i estava molt ben valorat

Les Orgues d'Ille-sur-Têt, a proximitat de les quals van aparèixer les bosses d'escombraries.
Les Orgues d'Ille-sur-Têt, a proximitat de les quals van aparèixer les bosses d'escombraries. ARXIU

Temor a Ille-sur-Têt, una població a mig camí de Prada de Conflent i Perpinyà, al departament dels Pirineus Orientals, i estupefacció en el món de la neu d’Andorra, especialment a Saetde, on durant més d’una dècada va treballar François Vigouroux. Investigadors de la gendarmeria van confirmar aquest dimecres que el cos esquarterat d’un home localitzat el dia 1 de juny a la carretera de Montalba corresponia a Vigouroux, de 57 anys i del qual no se’n sabia res des del 26 de maig. L’assassinat va treballar fins al desembre passat a la societat andorrana.

Electricista de llarga trajectòria, Vigouroux va ser un dels responsables de manteniment de Grandvalira fins al desembre passat, quan va decidir pre-jubilar-se de Saetde i iniciar una vida aparentment més tranquil·la al seu poble, a Ille-sur-Têt. Des que ha transcendit la troballa del cos de l’home, el xoc entre aquelles persones que van coincidir amb ell a Andorra és molt important. Hi ha estupefacció. Igual que al seu poble, a Saetde Vigouroux estava molt ben valorat professionalment i era apreciat personalment.

vigouroux
Fitxa de la gendarmeria.

El 26 de maig, l’home, molt corpulent, havia sortit a passejar en bicicleta en direcció a la població de Thair. Des d’aquell moment no se’n va saber res més fins ara que s’ha confirmat la identitat de la persona esquarterada localitzada l’1 de juny. El cos de l’home va aparèixer en dues bosses d’escombraries a la vorada d’una carretera a la zona de les Orgues d’Ille-sur-Têt. La pudor que desprenien va cridar l’atenció d’un vianant.

En una bossa hi havia el tronc del cos i el cap, pràcticament separats, però, i en una altra de la pelvis cap avall. No s’haurien trobat ni mans ni peus i sí que s’ha localitzat la roba en un altre punt proper a on es van localitzar les bosses amb el cos esquarterat. La fiscalia de Perpinyà investiga el cas amb el suport d’agents de policia de Montpeller. Ningú no acaba d’entendre res de res. Tampoc a Andorra.

Vigouroux havia deixat un bon record entre els seus companys. Per això quan aquest dijous ha transcendit la confirmació de la identificació del cadàver a través dels mitjans de comunicació francesos, l’estupefacció ha estat màxima. No es té cap constància que estigués vinculats amb ‘negocis’ estranys ni tingués cap relació amb persones de dubtosa reputació.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending