Estupefacció entre els veïns de la Massana per una espectacular fuita d’aigua

S’ha produït al pàrquing d’autocaravanes Borda de Torres i prové del camp superior, on ja s’ha avisat als propietaris perquè la puguin parar

L'espectacular fuita d'aigua a la Massana.
L'espectacular fuita d'aigua a la Massana.

Tot aquell que ha agafat la carretera entre la Massana i Arinsal aquest matí ha vist l’espectacular fuita d’aigua que sortia del pàrquing d’autocaravanes Borda de Torres. La quantitat d’aigua que brollava des de la vorera no es podia ignorar. Els agents de circulació han rebut l’avís i han pogut comprovar que, en realitat, sorgia des del camp superior a l’aparcament, i s’ha procedit a alertar als propietaris perquè ho poguessin aturar.

L’aigua ha creat una cascada important a un dels laterals del pàrquing. Tal era la quantitat, que ha envaït tota la vorera i ha arribat fins a la calçada. Els veïns, alarmats, no han dubtat a trucar al servei de circulació perquè fes les comprovacions pertinents i que s’aturés el riu que s’estava creant.

Els agents, en acudir fins al lloc, han pogut comprovar que la fuita originària provenia del camp que hi ha a la borda de l’avi, tot just a la part posterior del pàrquing. Per tant, havia de ser el propietari, o algun treballador, qui s’encarregués de parar-ho. Des de circulació expliquen que se’ls ha avisat i que ben aviat ja no hauria de brollar més aigua cap a la carretera.

 

 

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending