Una esquiadora francesa pateix fractures costals en impactar contra un arbre en un circuit a Soldeu

La turista, de 32 anys, ha perdut l’equilibri per causes que s’hauran d’aclarir a la pista Yokai, de nivell vermell, i per precaució se l’ha traslladat a l’hospital en helicòpter

L'accident ha tingut lloc al circuit Yokai.
L'accident ha tingut lloc al circuit Yokai. ARXIU / GRANDVALIRA

Una turista francesa de 32 anys que esquiava aquesta tarda pel circuit denominat Yokai, al sector de Soldeu de Grandvalira, ha perdut el control per causes que s’hauran d’acabar de determinar i s’ha estavellat contra un arbre que hi havia en les immediacions del traçat, que té el nivell vermell. La noia s’ha fet diverses fractures costals però, en principi, les ferides no són d’especial gravetat malgrat que sí doloroses i molestes.

L’accident ha passat pels volts de les 5 de la tarda i se n’han fet càrrec inicialment els pisters i sanitaris del camp de neu, que davant la situació inicial i l’impacte que havia rebut la noia, han decidit activar gairebé d’immediat i per precaució el SUM i l’helicòpter. La ferida ha estat traslladada al cap de poca estona, una vegada degudament immobilitzada, fins a l’hospital, on se li ha fet la valoració oportuna.

Segons fonts hospitalàries, una vegada se li han fet a la noia totes les proves exploratòries que s’han cregut escaients, s’han diagnosticat tot un seguit de fractures costals, un mal menor vist com havia anat tot plegat. Els metges valoraven fa poca estona si li donaven l’alta hospitalària o li feien passar la nit -poc probable- d’ingrés per tenir-la en observació.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending