Espectacular topada entre dos vehicles a Santa Coloma

L’accident, a l’avinguda d’Enclar, just davant de les dependències comunals, ha causat essencialment danys materials i ha obligat a fer pas alternatiu durant una estona

Imatge del sinistre pot després d'haver succeït.
Imatge del sinistre pot després d'haver succeït.

L’avinguda d’Enclar ha estat aquesta nit escenari d’un espectacular topada entre dos vehicles que, sortosament, ha deixat essencialment només danys materials. Això sí, ha calgut regular la circulació durant una bona estona perquè els cotxes implicats han quedat situats envaint el carril en direcció a Espanya.

L’accident ha passat poc abans de les 9 de la nit a l’altura d’una banda, d’una gasolinera i, de l’altra, de les dependències comunals i l’escola bressol de Santa Coloma. La policia i els agents de circulació s’han presentat al lloc dels fets per auxiliar els implicats, encarregar-se de regular el trànsit i fer l’atestat corresponent. També s’han desplaçat sobre lloc els bombers per netejar la calçada.

Els dos vehicles implicats han estat un Skoda Fabia i un Mitsubishi Asx, tots dos matriculats al Principat. La conductora de l’Skoda, una dona resident de 57 anys, ha hagut de ser atesa per unes ferides que, en principi, no revestien gravetat.

Comentaris (1)

Trending