L’església de Sant Esteve acollirà aquest dimecres a les 4 de la tarda el funeral de ‘Teddy’ Trastoy

La vetlla en record de l’històric tècnic de so radiofònic i discjòquei es farà unes hores abans, de les 10 del matí a la 1 del migdia, a les sales del tanatori nacional

Andreu Trastoy es va jubilar el 2017.
Andreu Trastoy es va jubilar el 2017. RTVA

L’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella acollirà aquest dimecres a les 4 de la tarda la missa funeral en memòria d’Andreu ‘Teddy’ Trastoy, l’històric tècnic de so de Sud Radio i RTVA i, alhora, conegut discjòquei en les dècades de 1970 i 1980, que va ser localitzat mort al seu domicili diumenge a la tarda després que alguns dels seus veïns donessin l’alerta.

Just abans del funeral, i entre les 10 del matí i la 1 del migdia, es farà la vetlla per Trastoy, que el mes passat havia complert 70 anys, a les sales del tanatori nacional, al costat de l’antiga clínica i ara seu de les consultes externes mèdiques de l’hospital. L’autòpsia hauria confirmat que el malaurat tècnic de so va morir per causes naturals i que diumenge quan va ser trobat sense vida feia aproximadament una setmana de la seva defunció.

Andreu Trastoy als estudis d'RTVA.

Relacionat

Mor l’històric tècnic de so i discjòquei Andreu ‘Teddy’ Trastoy

Andreu Trastoy, que havia superat fa alguns anys una malaltia greu, es va jubilar el 2017 a RTVA després de més d’un quart de segle de prestar-hi servei. S’hi havia incorporat els darrers dies del 1990 tres anys després que hagués de deixar obligadament Sud Radio perquè enmig del conflicte radiofònic que hi va haver al país finalment es va ordenar la clausura de les dues emissores que pugnaven.

A banda de la seva llarga trajectòria radiofònica, Trastoy va ser durant alguns anys molt conegut en la nit andorrana pel fet d’actuar de discjòquei en diversos locals d’oci del Principat (Adam’s, La Borda, Refugi…). Era un gran coneixedor musical, especialment de la producció discogràfica dels anys seixanta, setanta i vuitanta.

Comentaris (2)

Trending