‘Es refugia’ al servei de Tràmits de Govern per evitar que el seu pare la continués agredint

La policia ha detingut aquesta tarda un home de prop de cinquanta anys que hauria com a mínim bufetejat en un parell d’ocasions una noia de poc més de vint anys

El servei de Tràmits del Govern en una imatge d'arxiu.
El servei de Tràmits del Govern en una imatge d'arxiu. ARXIU

Sorpresa i estupefacció la viscuda pels funcionaris del servei de Tràmits de Govern que han vist com aquesta tarda, pels volts de 2/4 de 4, accedia al recinte tota esverada una noia de poc més de vint anys que assegurava acudir a les instal·lacions governamentals per protegir-se de les agressions de què era víctima.

Segons fonts administratives, els funcionaris de Tràmits haurien contactat ràpidament amb la policia i una patrulla s’hauria desplaçat fins a les instal·lacions de Prat de la Creu per parlar amb la noia i dur a terme les diligències escaients. S’ha constatat algunes petites marques a la cara i s’ha tingut clar que l’agressor presumpta era el pare.

Com a conseqüència de tot plegat, els agents han anat a cercar l’home i a mitja tarda se l’ha detingut per un delicte de violència domèstica en l’àmbit de gènere. Una de les qüestions que calia indagar i que les fonts consultades no han pogut confirmar era si es tractava d’un fet puntual i aïllat o hi havia una reiteració.

Un cotxe de la policia pel centre d'Andorra la Vella.

Relacionat

Dues detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol

Comentaris (1)

Trending