Es discuteix amb una coneguda i acaba rallant-li el cotxe com a revenja

La policia deté la dona a qui acusa d’un delicte contra el patrimoni, pels danys al vehicle, i contra l’honor, ja que durant l’operació va injuriar els agents del cos d’ordre

Un vehicle policia davant del despatx del Pas de la Casa.
Un vehicle policia davant del despatx del Pas de la Casa.

La policia ha detingut una dona que va danyar un cotxe com a revenja per la discussió que hauria mantingut amb la seva propietària. Els fets van tenir lloc al Pas de la Casa i, ara, l’arrestada haurà d’afrontar càrrecs pels delictes contra el patrimoni i l’honor. Al llarg dels darrers dies s’han controlat també tres homes conduint beguts i dos més fent-ho sota els efectes de les drogues.

L’inici de tot plegat va ser una discussió entre la detinguda, una resident de 51 anys, i una coneguda. Va ser forta de to. Molt. Posteriorment, una d’elles va trobar el seu vehicle amb seriosos desperfectes. Concretament, la carrosseria apareixia amb diverses ratlles fetes expressament.

La investigació policia va acabar constatant que l’autora dels danys soferts per cotxe era, justament, la dona amb qui s’havia discutit la propietària. Per això, van procedir a la seva detenció. Se l’acusa de delictes contra el patrimoni i contra l’honor. En aquest darrer cas, perquè quan va procedir-se al seu arrest, va insultar els agents que feien la intervenció.

Paral·lelament, també els darrers dies, el cos d’ordre ha detingut cinc persones més per conduir en condicions no adequades. Tres d’ells, de 23, 42 i 48 anys, van donar positiu per alcoholèmia. Dos més, de 19 i 26, per haver consumit drogues.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending