S’equivoca d’hotel per anar begut i acaba detingut

Un home ha arribat conduint fins a un dels establiments d’Escaldes-Engordany i els treballadors de la recepció han avisat la Policia en detectar que no era un dels inquilins

El 110 retolat en un cotxe de la policia.
El 110 retolat en un cotxe de la policia. POLICIA D'ANDORRA

Un possible excés en la ingesta d’alcohol ha portat un turista a dormir a un llit ben diferent del que s’esperava. Després d’anar conduint fins al que ell considerava que era el seu hotel, ha acabat detingut. Precisament, per haver-se equivocat d’establiment a Escaldes-Engordany. Han estat els treballadors de la recepció qui han trucat a la Policia en detectar que no es tractava d’un dels seus inquilins.

L’arrest s’ha produït al volt de les cinc de la matinada, quan l’home hauria entrat a l’hotel d’Escaldes per, suposadament, entrar a la que pensava que era la seva habituació i, possiblement, dormir. Des de la recepció, però, els treballadors han detectat que aquest home s’havia colat, en certa manera, a l’establiment. Al cap i a la fi, no estava allotjat allà.

L’home, segurament degut a la ingesta d’alcohol, tenia el seu sentit de l’orientació alterat i això va fer que s’equivoqués d’hotel i conduís fins on no era. Per aquest motiu, i després de ser arrestat, ha passat la nit al despatx central de la Policia, acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending