Enxampen més de sis grams de cocaïna a dos ciutadans portuguesos que entraven al país

Se’ls ha condemnat per la via ràpida i després d’imposar-los una pena condicional i cinc-cents euros de multa a cadascun se’ls ha convidat a marxar

Comentaris

Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana.
Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana. POLICIA D'ANDORRA

Dos ciutadans portuguesos residents en aquell país que accedien al Principat han estat enxampats a la frontera del riu Runer i detinguts per portar a sobre, entre els dos, poc més de sis grams de cocaïna. La troballa ha esta casual en un control rutinari a l’accés al país.

Una vegada descobert l’estupefaent, s’ha detingut els dos homes acusats d’un delicte contra la salut pública per un intent d’introducció de cocaïna. Després que la policia hagi elaborat el pertinent dossier aquest ha estat tramès a la Batllia de guàrdia i els dos arrestats han estat posats a disposició judicial.

Els detinguts haurien acceptat la proposta de condemna que se’ls ha fet per la via ràpida, i en virtut de l’esmentada ordenança penal, se’ls ha imposat una pena condicional i cinc-cents euros de multa a cadascun. A més a més, se’ls ha ‘convidat’ a marxar del Principat.

Comentaris (3)

Trending