Enxampen un home just després d’usar la targeta de crèdit que s’havia apropiat d’un company

La víctima ha contactat amb la policia, ha donat el descriptiu de qui li havia sostret el document i més o menys la ubicació, i en poca estona ha estat detingut en un edifici de Prat de la Creu

Dos agents de policia s'enduen detingut l'home.
Dos agents de policia s'enduen detingut l'home. altaveu

Aprofitant-se suposadament de la bona fe d’un company, s’hauria apropiat de la seva targeta i n’hauria fet ús. O almenys d’això és del que està acusat un home que ha estat detingut aquest matí en un edifici del carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella. No feia gaire estona que el detingut, presumptament, havia fet l’ús il·lícit de la targeta.

De fet, segons que han explicat algunes fonts, la víctima, és a dir, el titular de la targeta que ha estat usada de forma il·lícita, ha contactat aquest matí amb la policia per explicar-los la situació amb què es trobava i anunciar-los que, pel que tenia entès, el seu ara ja suposat company havia aconseguit utilitzar la targeta. Les fonts consultades han indicat que per motius que ara per ara no han transcendit l’home arrestat era coneixedor del pin del document.

Aparentment, no massa estona abans de l’actuació policial, l’home arrestat hauria acudit a un caixer automàtic a retirar diners amb la targeta aliena. El comunicant ha fet una pinzellada de les característiques de l’individu que hauria usat il·lícitament el document i hauria advertit d’on es podria trobar. Immediatament una patrulla s’ha traslladat fins al lloc en qüestió i, tot just a les 10 del matí, no s’ha trigat gaire en localitzar-lo i detenir-lo.

Comentaris (2)

Trending