Enxampat quan demanava un permís de treball amb documentació falsa

La policia va detenir el jove, de 23 anys que entre els papers aportats a Immigració va incloure una relació de treballs suposadament al seu país que va aixecar les sospites dels empleats del servei

Façana del departament d'Immigració.
Façana del departament d'Immigració. ARXIU

La policia va detenir la setmana passada un jove que va intentar demanar el permís de treball presentant documentació falsa. Un cop es va constatar aquest fet, els treballadors del Servei d’Immigració van avisar el cos d’ordre. Els agents van procedir al control de l’home, que ara afrontarà càrrecs per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.

La detenció va tenir lloc el passat dimecres. Els policies es van presentar a Immigració avisats pels mateixos empleats del servei. El jove en qüestió, un no resident de 23 anys, s’havia presentat a les dependències amb l’objectiu d’obtenir un permís temporal de treball. Lògicament, havia aportat tota una sèrie de documents per complementar la sol·licitud.

El problema va sorgir quan es va analitzar un dels papers. En ell, suposadament, es justificava els treballs que l’home hauria realitzat al seu país d’origen. Els treballadors van sospitar i van acabar constatant que estava falsificat. Per això, van procedir a avisar el cos d’ordre.

Els policies van detenir el jove. Se’l considera el presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Més concretament, de la falsificació d’un document públic.  

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending