Enxampat conduint begut després de l’avís dels veïns que el van veure agafar el cotxe

La policia va rebre la trucada d’alguns testimonis que van veure com el jove, la passada matinada, es posava al volant del seu vehicle amb evidents símptomes d’embriaguesa, el van buscar i el van aconseguir aturar per fer-li el pertinent control

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia.

La policia va detenir la passada matinada un jove al qual van interceptar quan conduïa amb clars símptomes d’embriaguesa per Andorra la Vella. El posterior control va confirmar que el noi havia begut molt. De fet, els agents van buscar el vehicle després de rebre l’avís de veïns del carrer Bonavista, que van veure com pujava al cotxe amb evidents senyals d’haver ingerit alcohol.

La intervenció ha tingut lloc de matinada. Segons han confirmat fonts del cos d’ordre, el detingut, juntament amb altres companys va ser vist accedir al vehicle, de marca Audi, que estava aparcat al carrer Bonavista. Els testimonis van poder veure com, quan es posava al volant, ho feia amb símptomes d’haver begut molt.

Per això, alguns d’ells van optar per avisar a la policia. En les trucades, vam poder donar les característiques del cotxe i, ràpidament, es va traslladar a les patrulles de la zona. No va costar gaire localitzar-lo i aturar-lo.

Un cop fet aquesta operació, els agents van procedir a sotmetre al noi al pertinent control d’alcoholèmia. Com s’esperava, el resultat va ser positiu. Superava el límit penal, establert en 0,8 per litre de sang. Per això, ha estat detingut. Haurà d’afrontar un presumpte delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol.

Comentaris (6)

Trending