Enxampat begut i al volant després de furtar una estàtua decorativa d’un local d’oci

Un guarda de seguretat va retenir el jove quan volia marxar de l’aparcament i la policia, en arribar al lloc, va constatar que, sostracció a banda, també presentava una taxa d’1,35 grams per litre

Comentaris

Els agents han controlat quatre homes els darrers dies.
Els agents han controlat quatre homes els darrers dies.

La policia va detenir la matinada de diumenge un jove al qual van controlar conduint amb una elevada taxa d’alcoholèmia. A més, en aquestes condicions, el noi no va tenir millor idea que emportar-se una escultura de la terrassa d’un local d’oci nocturn del Tarter. Ara, l’home afronta càrrecs per conduir sota els efectes de l’alcohol i per furt.

Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de quatre de la matinada de diumenge. Una patrulla va ser avisada per un agent de seguretat de l’establiment. Aquest havia retingut un cotxe amb el detingut i altres ocupants quan volien sortir de l’aparcament.

Un cop a lloc, els policies van comprovar que el conductor del vehicle, de tot just 18 anys, havia begut. Li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar una taxa d’1,35 grams per litre de sang. Així doncs, positiu penal -el límit està en 0,80-. Per tant, només per això ja hi havia motius per detenir-lo.

Però l’avís dels responsables del local no era pas perquè el jove volgués conduir begut. El motiu era que els ocupants del vehicle havien sostret de la zona de la terrassa una de les escultures d’animals que la decoren. Aquesta està valorada, segons s’ha informat des del cos d’ordre, en uns 300 euros.

De fet, el conductor va ser identificat com l’autor material de la sostracció. Ho va fer juntament amb un altre dels ocupants del cotxe, un jove de 19 anys. Per tant, tots dos serien els presumptes responsables d’una contravenció penal de furt.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending