Ensurt sense conseqüències en una topada entre un tot-terreny i un bus a la rotonda de la Comella

La casualitat ha volgut que a poca distància de l’accident, de just danys materials, hi hagués un grup d’escolars fent una classe pràctica sobre seguretat viària

El tot-terreny i l'autocar han sofert danys materials lleus.
El tot-terreny i l'autocar han sofert danys materials lleus. ALTAVEU MÈDIA

Un tot-terreny Mercedes i un autocar d’una empresa espanyola han protagonitzat una petita topada sense conseqüències poc abans de 2/4 de 4 de la tarda a la rotonda de la Comella. El xoc, que ha causat tot just danys materials, ha alterat molt lleument la circulació, que en aquell moment era força intensa. La conductora del vehicle de la casa Mercedes estava visiblement afectada perquè tot i no haver patit cap lesió arran del cop lamentava haver-se vist implicada per primer cop en un accident des que fa tretze anys va obtenir el permís de conduir.

Més enllà de l’accident pròpiament dit, la casualitat ha volgut que a pocs metres del lloc on ha tingut lloc el sinistre, i en el cantó més proper a la Seu de la Justícia del punt rodó en qüestió, un grup d’escolars estiguessin fent sobre el terreny una classe pràctica de seguretat vial. Els joves han estat testimonis de l’accident i, per tant, han pogut comprovar en directe què és el que cal fer i el que no. Tant abans de col·lidir com si s’ha vist un conductor implicat en un sinistre.

Comentaris

Trending