Ensurt per la presència d’un grup de cavalls a la general 3 al pas per Ansalonga

Els animals s’han escapat d’un tancat i els urbans de la parròquia han suat per treure’ls de la via i deixar-los a un lloc segur fins que arribés el propietari

Els urbans intentant treure els cavalls de la via.
Els urbans intentant treure els cavalls de la via. E.P.

Sorpresa la que s’han emportat els conductors que aquesta tarda circulaven per la carretera general 3 Ordino en amunt. Prop d’Ansalonga, han hagut de frenar perquè un grup de cavalls havia envaït la carretera. S’havien escapat d’un terreny proper. Els agents de circulació han hagut d’esforçar-se de valent per fer-los anar cap a una zona segura on es poguessin estar fins a localitzar el propietari.

La situació, si més no, curiosa, s’ha viscut pels volts de dos quarts de sis de la tarda. Els animals, segons han explicat a Altaveu fonts del mateix servei de circulació, s’haurien escapat d’un terreny, a priori tancat, prop d’Ansalonga. I, un cop lliures, han acabat arribant a la carretera.

WhatsApp Image 2023 08 16 at 18.10.17

Evidentment, la seva presència a la general 3 suposava un risc important. Tant per a ells, com pels mateixos animals. Per això, efectius dels urbans de la parròquia s’han mobilitzat de seguida.

No sense alguna dificultat, han aconseguit reconduir el bestiar fora de la via, fet que ha permès recuperar la normalitat circulatòria. Els animals han quedat a lloc segur, a l’espera de localitzar el propietari perquè els pogués tornar al seu tancat.

Comentaris (1)

Trending