Ensurt per un foc de xemeneia a la urbanització de Sant Miquel d’Engolasters

La brutícia hauria provocat flames i una forta fumera i ha obligat intervenir els bombers, tot i que no s’ha de lamentar cap dany personal

Comentaris

Agents dels bombers i de la policia en una intervenció anterior.
Agents dels bombers i de la policia en una intervenció anterior. eduard ros

Els bombers estan intervenint en un foc de xemeneia que s’ha produït a un xalet de la urbanització Sant Miquel d’Engoslasters. Malgrat el fum i l’ensurt que hauria provocat, no s’ha hagut de lamentar danys personals. Cap a la zona s’han desplaçat efectius del cos de bombers així com patrulles de policia.

L’avís s’ha rebut poc després de les nou de la nit. El sinistre ha tingut lloc a una de les cases que hi ha tot just al costat de l’església romànica. Les primeres informacions apunten que en intentar encendre la llar de foc, la xemeneia hauria pres perquè no estava neta i hauria generat flames i una forta fumera.

El propietari del xalet ha pogut sortir de la casa sense problemes i avisar els serveis d’emergència. Cap al lloc ja s’han mobilitzat dos camions del cos i un tot terreny, així com patrulles de policia. L’accés a la urbanització s’ha tallat per facilitar les tasques d’extinció. Davant el fet que gran part de l’edificació era, en el seu interior, de fusta, s’ha actuat amb contundència, per evitar que les flames poguessin afectar més zones.

La ràpida intervenció ha permet controlar la situació poc abans de les deu de la nit. Ara, es treballa per refrescar la zona i evitar possibles revifades.

Comentaris (2)

Trending