Ensurt a Escaldes en envestir una furgoneta una vianant al nucli antic

La dona atropellada al carrer de l’Obac, no resident de 63 anys, no hauria perdut la consciència en cap moment

Altres vianants atenent la dona ferida.
Altres vianants atenent la dona ferida.

Els ensurts a la via pública no s’aturen. Aquest cop, al nucli antic d’Escaldes, més enllà de l’avinguda del Fener. Una vianant -no resident de 63 anys- ha estat atropellada per una furgoneta Mercedes Benz Sprinter 313 CDI. El cop, però, no hauria tingut grans conseqüències tot i que els equips d’emergència sanitària encara estan avaluant la dona. El fet ha passat vers 3/4 de 10 del matí a la confluència dels carrers de l’Obac i Font del Gat.

Només advertir l’accident, ciutadans que eren a la mateixa zona han corregut a assistir la dona atropellada alhora que alertaven el servei de circulació d’Escaldes. Agents d’aquest cos s’han desplaçat ràpidament sobre lloc per avisar la resta de cossos de seguretat i emergència i, alhora, per fer-se càrrec de la regulació del trànsit si esqueia.

La vianant atropellada, tot i caure a terra i queixar-se de dolor, en cap moment no ha perdut la consciència. Sortosament, més enllà dels fregaments i rascades per les quals haurà de ser atesa en colzes, cames i cara, les lesions no aniran més enllà.

 

Comentaris (2)

Trending