Ensurt en una urbanització de la carretera de la Rabassa per un petit foc en una cuina

Les flames originades en una paella s’han agafat a la maquinària extractora i els bombers s’han hagut de mobilitzar resolent l’incident amb celeritat

Comentaris

Dos vehicles de bombers en una intervenció anterior.
Dos vehicles de bombers en una intervenció anterior.

Diverses dotacions de bombers -seguint el protocol establert- s’han desplaçat a primera hora d’aquesta tarda fins a la urbanització Costes de Nagol, situada als primers revolts de la carretera de la Rabassa, a Sant Julià de Lòria, davant l’avís d’un possible incendi en un habitatge de l’edifici Comabella. Al final, i tot i la incidència, el fet no ha estat gran cosa més que un ensurt que els bombers han pogut resoldre amb relativa celeritat.

L’alerta s’ha activat pels volts de 2/4 de 3 de la tarda. El comboi dels bombers ha arribat a la urbanització en qüestió amb la possibilitat que hi hagués un foc que estigués afectant un habitatge de l’esmentat edifici. Les flames originades en una paella s’haurien acabat agafant a l’equip extractor i, d’aquí, el temor que l’incendi pogués prendre unes dimensions més rellevants. Sortosament, no ha estat així i la intervenció dels bombers ha resolt la situació amb relativa facilitat. Els danys tampoc no serien especialment rellevants.

bombers
Alguns dels vehicles dels bombers que s'han traslladat fins al lloc dels fets.

Comentaris

Trending