Ensurt en un restaurant-hotel de l’avinguda Meritxell per l’activació d’un pot de gas pebre

Per causes que es desconeixen, l’‘artefacte’ s’ha disparat i s’ha hagut de mobilitzar la policia i sobretot els bombers, que sortosament no han hagut de lamentar cap dany personal

Actuació bombers i policia a avinguda Meritxell.
Actuació bombers i policia a avinguda Meritxell. Toni Solanelles

Un pot de gas pebre que s’ha disparat en el restaurant d’un hotel de l’avinguda Meritxell ha causat moments de desconcert a l’establiment i ha obligat a mobilitzar la policia i, sobretot, els bombers, a banda de diversos agents del servei de circulació d’Andorra la Vella, que aquests dies estan especialment actius amb el control de les vies que donen lloc al centre històric, on se celebren la majoria d’activitats, especialment les nocturnes, de la festa major de la parròquia.

Les causes que han fet ‘posar en marxa’ el dispensador de gas pebre es desconeixen hores d’ara, el que és clar és que sortosament no hi ha hagut ferits i els bombers han hagut de centrar la seva intervenció en airejar, en ventilar el local. En principi, la patrulla de policia que ha acudit al requeriment, una vegada ha constatat que no hi havia danys personals, ha marxat del lloc deixant l’actuació a mans dels bombers i els agents de circulació.

Hores d’ara no consta que s’hagi fet cap intervenció per indagar sobre com s’hauria activat el recipient de gas pebre, si amb voluntarietat -que en principi sembla descartat- o de manera accidental o fins i tot per una indeguda manipulació. En tot cas, a priori, els agents de la policia que s’han desplaçat sobre lloc no han aprofundit en l’acció. I els bombers tampoc han participat en l’aclariment del fet més enllà de fer l’atenció pertinent i assegurar-se que ningú no havia pres mal, extrem que en el moment de l’avís, poc després de les 11 de la nit, no estava del tot clar.

Comentaris (4)

Trending