Ensurt a la depuradora del Pas de la Casa en desprendre’s un dipòsit

El contenidor, amb capacitat per a 2.000 litres de líquid, ha causat contusions en la cama i l’avantbraç drets d’un operari de l’estació, que ha estat ràpidament socorregut pels seus companys de feina

Interior de l'EDAR del Pas de la Casa.
Interior de l'EDAR del Pas de la Casa. ARXIU

Un operari de 27 anys de l’estació depuradora del Pas de la Casa ha patit un fort ensurt aquesta tarda, en desprendre’s un dipòsit amb capacitat per a 2.000 litres de liquid que de poc ha anat que li hagi caigut de ple al damunt. Sortosament, només li hauria causat contusions en la cama i l’avantbraç drets.

Els fets han passat poc després de les 3 de la tarda, i l’actuació dels companys de feina de l’operari afectat ha estat molt important per evitar mals majors. Per causes que els inspectors del departament d’Indústria hauran de determinar, el contenidor s’ha desprès d’on estava i a punt ha estat d’enganxar de pla l’operari, que ha estat ràpidament extret d’on ha caigut el dipòsit i de seguida se l’evacuat. El jove afectat en cap moment ha estat atrapat i, en principi, les lesions que presentava no havien de revestir excessiva gravetat. Especialment en relació amb el que hauria pogut ser. L’operari ha estat traslladat al centre d’atenció primària del Pas de la Casa perquè fos valorat pertinentment.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat el SUM i els bombers per atendre l’afectat i excarcerar-lo si hagués calgut, que no ha estat el cas. Per indagar sobre les causes de l’accident laboral s’han desplaçat fins a l’EDAR del Pas tant agents de la policia com responsables dels departaments laboral i d’indústria de l’administració.

Comentaris (1)

Trending