Ensurt a les carreteres de la Plana i d’Aixovall per petits despreniments

(AMB VÍDEO) L’incident al vial que uneix les dues parròquies centrals ha estat aquesta nit i les pedres que s’han precipitat a la via han ocupat parcialment el carril en direcció a Escaldes, sense causar cap mena de dany

Una excavadora del COEX netejant la zona de la carretera de la Plana.
Una excavadora del COEX netejant la zona de la carretera de la Plana. coex

La carretera de la Plana i la que uneix Aixovall i Bixessarri també han viscut aquesta nit passada  petits ensurts. Els bombers i el COEX han hagut d’intervenir sense haver de lamentar cap dany personal i ben poca incidència tant material com a nivell viari.

Cap a les 9 de la nit una part d’un mur de pedra seca situat a l’altura d’una urbanització que hi ha a la zona de la Plana s’ha desprès ocupant els rocs que l’integraven una part del carril de la via indicada en el sentit cap a Escaldes. Els rocs no han causat cap dany important, ni tan sols material més enllà del desmuntatge del propi mur.

Una dotació dels bombers s’ha desplaçat cap a la zona per avaluar la situació i, posteriorment, ha estat el COEX l’encarregat de fer la neteja pertinent de la calçada i la retirada dels petits blocs rocosos que formaven part del mur. Tot i que la zona està neta, cal circular amb precaució per aquell punt. Més enllà d’això, i en relació a esllavissades i similars, no s’ha hagut de lamentar cap altra situació anòmala. 

aixovall
Netejant la CG-6.

Això sí, a la carretera general CG-6, a la sortida d’Aixovall en direcció a Bixessarri, també s’han precipitat a la via algunes roques de petita dimensió que han hagut de ser retirades pel COEX. Són els dos punts en què el departament de conservació de carreteres ha hagut d’actuar, més enllà de la zona de Ciutat de Valls, durant la tarda de diumenge.

Comentaris (4)

Trending