S’enfada amb la dona i engega escales avall una màquina de tabac en l’hotel on s’allotjaven

La policia deté en un establiment del Pas de la Casa un turista barceloní de 25 anys que va destrossar una expenedora nova de trinca valorada en uns 1.900 euros

Una màquina expenedora de tabac.
Una màquina expenedora de tabac. ARXIU

Un atac de banyes, aparentment, va ser l’origen de la destrossa d’una màquina expenedora de tabac en un hotel del Pas de la Casa. Una jove parella de turistes mantenia unes discrepàncies al tomb d’unes suposades aproximacions de la dona amb un tercer. Gelosia pura i dura. I en arribar a l’establiment on estaven allotjats, mogut per l’ira, l’home, de 25 anys i resident a Barcelona, no va tenir cap més idea que llançar escales avall la màquina.

Els danys que va patir l’expenedora, nova de trinca, van ser més que notables. Com si res hagués passat, l’autor del llançament se’n va anar a la seva habitació i es va allitar. Eren altíssimes hores de la matinada. La noia també hi era. Els responsables de l’hotel van avisar la policia amb cert pànic. No sabien què més podria fer l’home. Quina reacció més podria dur a terme. En fi, que la patrulla va haver de picar a la porta dels ostes i demanar explicacions a l’home. La detenció es va formalitzar a 3/4 de 10 del matí.

Ell va quedar detingut pel delicte patrimonial. Pel delicte de danys a la màquina. Tot plegat valorat en uns 1.900 euros. Després de les pertinents diligències, l’arrestat va passar a disposició judicial aquest diumenge a la tarda. I se’l va condemnar per la via ràpida. La pena imposada va ser de dos mesos d’arrest domiciliari condicional. I això sí, se’l va condemnar a pagar els desperfectes causats.

Malgrat que no va abonar la integritat dels 1.900 euros, només va pagar una part, l’home va recuperar la llibertat aquest diumenge mateix a la nit. Haurà d’abonar el que resta en un temps prudencial si no vol veure, si mai torna a Andorra i se l’enxampa, com se li imposa ferm l’arrest domiciliari. I en no tenir domicili al Principat, segurament acabaria a la Comella.

Comentaris (8)

Trending