S’encasta contra un fanal i contra un pal de delimitació de carretera a Sant Joan de Caselles

Un Toyota Rav4 vinculat a la cúpula d’una entitat bancària del país ha sofert un accident passada la mitjanit que, sortosament, només ha hagut de lamentar danys materials

Comentaris

Una imatge d'arxiu de la CG-2 a l'altura de Sant Joan de Caselles.
Una imatge d'arxiu de la CG-2 a l'altura de Sant Joan de Caselles. ARXIU

Un Toyota Rav4 pertanyent de manera privada a la cúpula d’una entitat bancària d’Andorra que fa molt negoci a l’estranger s’ha encastat poc després d’aquesta passada matinada contra un fanal de l’estesa pública d’il·luminació i contra un dels piquets que marquen la delimitació de la calçada. L’accident, que sortosament només ha suposat danys materials, ha passat a la CG-2, a l’altura de Sant Joan de Caselles, a Canillo.

El sinistre ha estat, s’ha dit, poc després de la mitjanit i fins poc abans de les 2 de la matinada una grua no ha pogut retirat el vehicle de l’indret, força malmès. Inicialment s’han fet càrrec del fet agents del servei de circulació de Canillo però poc després també s’ha sol·licitat la presència de la policia. El Rav4 en qüestió, de color blau i matriculat al Principat fa anys -la placa començava per C- era conduït, segons les fonts, per un resident de nacionalitat peruana.

No ha transcendit si vinculat amb aquest accident, en principi no, però al tomb de la mateixa hora i a la parròquia de Canillo, la policia ha detingut un conductor per donar positiu al control de tòxics arran d’una suposada parada aleatòria de control d’alcoholèmia.

Comentaris (2)

Trending