Empresonat per saltar-se una ordre d’allunyament i pegar l’ex-dona davant el fill comú

L’home, de 31 anys, havia causat diversos incidents els darrers mesos en relació amb una antiga parella, i finalment se’l va detenir dimarts en les immediacions del col·legi Janer

Tres cotxes policials just en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Tres cotxes policials just en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Tant anar el càntir a la font, hi ha un dia que es trenca. O que s’acaba entre reixes. És el cas d’un home resident de 31 anys que aquest dimarts va ser detingut. Feia temps que la seva ex-parella i mare d’almenys un fill en comú alertava de l’assetjament de l’home. Finalment va acabar passant-se de voltes, acudint al domicili de la noia i agredint-la sense massa compassió i en presència del menor.

De fet, no era la primera vegada que el jove protagonitzava algun altercat. I aquest dimarts poc abans de la mitjanit, els veïns d’un edifici proper al col·legi Janer van haver de mobilitzar la policia davant els cops que sentien, que presumptament tenien a veure amb l’agressió que estava perpetrant l’home contra la dona. A més, se sentien plors i esbufecs d’angoixa i tensió que suposadament deixava anar el menor, que hauria estat testimoni dels fets.

Els agents es van haver de desplaçar amb celeritat cap a l’indret. De fet, en els darrers mesos, segons les fonts consultades, ja havien dut a terme diverses intervencions d’una naturalesa similar però, evidentment, no pas de la gravetat d’aquesta nit de dimarts. Ja s’havien interposat denúncies contra l’home i, fins i tot, s’havia dictat una mesura d’allunyament que, evidentment, l’agressor es va saltar.

A més a més, en el control, detenció i posterior escorcoll se li va trobar una petita quantitat de droga. Amb tot plegat se li van imputar un bon reguitzell de delictes. Des d’integritat per la violència física a llibertat per les amenaces. Un delicte contra la funció pública per encarar-se els agent policials i una altra infracció contra l’administració de Justícia per haver fet cas omís a l’ordre d’allunyament. I el delicte contra la salut pública per la possessió d’estupefaent.

En fi, un bon catàleg que, juntament amb la reiteració i les moltes intervencions, s’ha dit, dels darrers mesos, va portar la Batllia, dimecres, a decidir l’empresonament de l’home, que ja ha fet cap cap al centre penitenciari.

Comentaris (3)

Trending