Empleada d’allotjaments turístics del Pas de la Casa rellogava pisos a compatriotes

La dona va ser detinguda divendres a la tarda acusada d’un delicte contra el patrimoni i ha estat condemnada a tres mesos de presó condicional després que tornés tots els diners obtinguts amb el negoci il·lícit

Un vehicle policial amb el Pas de la Casa al fons.
Un vehicle policial amb el Pas de la Casa al fons. POLICIA D'ANDORRA

Una dona de 33 anys, temporera de nacionalitat argentina, es dedicava a llogar habitatges turistes a compatriotes seus. Ho feia per un curt període de temps. En algun cas mentre trobaven un allotjament millor. El cas és que la dona no tenia cap mena de dret sobre els pisos. Ni ningú l’havia mandatat per fer tal negoci. Simplement, era una empleada de l’empresa que, aquesta sí, es dedica a l’arrendament d’habitatges turístics.

La noia en qüestió, de fet, estava contractada per fer les tasques de neteja dels esmentats immobles, al Pas de la Casa. I en algunes ocasions, afegia alguna feineta més al que era la seva missió laboral principal. En algunes ocasions s’encarregava de fer el control d’entrades i sortides. I aprofitant justament aquestes tasques tenia certs coneixements d’alguns dels mecanismes que en tres o quatre ocasions va emprar de manera il·lícita.

En ser descoberta va ser denunciada i aquest divendres cap a les cinc de la tarda, segons les fonts consultades, va ser detinguda acusada d’un delicte contra el patrimoni. Els pisos els llogava per un període de temps curt a alguns compatriotes seus. Els oferia un preu de ganga comparat amb el lloguer habitual i per aquest procediment hauria obtingut 900 euros. Se li va acabar el negoci aviat, però. I aquest diumenge, just en haver de passar a disposició judicial, va retornar tot allò que havia percebut sense que li toqués.

O sense que li hagués de tocar, vaja, perquè el negoci que feia era il·legal. En passar davant la Batllia de guàrdia va ser condemnada per la via ràpida a tres mesos de presó condicional. Per tant, a no ser que reiteri en el delicte no haurà d’ingressar al centre penitenciari.

Comentaris (11)

Trending