Dos ‘revenedors de droga’ detinguts en una seqüela d’una operació realitzada l’estiu passat

La policia ha detingut en el marc d’una actuació ja judicialitzada dos joves del país de 20 anys que serien col·laboradors d’un altre noi enxampat el juny del 2021 amb un bon assortit de droga

Material comissat en l'operació de la qual penjarien aquestes dues darreres detencions.
Material comissat en l'operació de la qual penjarien aquestes dues darreres detencions. POLICIA D'ANDORRA

En el marc del seguiment de la investigació d’una operació antidroga que va culminar el juny de l’any passat amb la detenció d’un jove de 22 anys amb un notable assortit de droga a casa, a la Massana, aquest dimecres la policia ha detingut, per ordre judicial, dos joves més, en aquest de 20 anys i tots dos del país, que tindrien relació amb aquell. Presumptament, es dedicarien o s’haurien dedicat a revendre producte d’aquell.

En aquesta ocasió, d’estupefaent se n’hauria recuperat poc o gens, però sí que les perquisicions en els domicilis dels dos joves, que van ser enxampats en indrets diferents durant el matí d’aquest dimecres, hauria donat com a resultat la troballa de material per a la preparació de la droga. Instrumental, bossetes en les quals introduir l’estupefaent, normalment marihuana, degudament preparat… elements que fa pensar als investigadors que, efectivament, un i l’altre es dedicaven a mercadejar al detall.

El material comissat en la intervenció.

Relacionat

Detingut un dels principals subministradors de marihuana a menors

La detenció d’aquests dos nois seria el resultat del seguiment que s’ha anat donant -amb interrogatoris i anàlisis dels dispositius mòbils comissats al seu dia- a l’operació que el juny passat es va desenvolupar en un domicili de la Massana que feia temps que estava sota sospita. Aquell cas va permetre comissar tres quarts de quilo d’estupefaent, entre marihuana i haixix. També es va recuperar diner en efectiu. Fins el comú i responsables del ministeri d’Interior (el titular de la cartera és massanenc) havien alertat d’aquella situació.

Els dos detinguts aquest dimecres, en estar immersos en una operació ja judicialitzada i amb molts elements ja recollits, haurien passat a disposició judicial, segons les fonts consultades, per la nit mateix, essent condemnats per la via ràpida sense que la pena suposés l’entrada al centre penitenciari. En conseqüència haurien recuperat la llibertat al cap de poques hores.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending