Els dos principals detinguts en la batuda del Pas acumulaven uns 300 grams de cocaïna

Una cambrera de 46 anys i un altre resident de 50 anys tenen tots els números d’entrar durant el dia d’avui a la presó acusats d’un delicte de tràfic de droga i caldrà veure què passarà amb els altres dos arrestats, de 33 i 38 anys, als quals ben poca cosa se’ls va trobar

Efectius de policia en un control.
Efectius de policia en un control. policia d'andorra

Una cambrera de 46 anys treballadora en un conegut restaurant del Pas de la Casa és, aparentment, la ‘peça principal’ de l’operació antidroga que es va desenvolupar durant la jornada d’aquest dilluns al Pas de la Casa. Durant aquest dimarts, en principi, els quatre detinguts aniran passant a disposició judicial i tot apunta que almenys l’esmentada resident i un home també establert a la localitat fronterera i de 50 anys acabaran empresonats. Entre tots dos acumularien uns 300 grams de cocaïna, la major part al domicili de la dona.

Els investigadors que van participar en la batuda van anar a buscar la cambrera en el restaurant on treballa des de fa anys. Fonts veïnals van assegurar que l’establiment on treballa estaria totalment al marge de l’activitat delictiva de la dona i, fins i tot, que no creien que les eventuals transaccions es fessin al local, una altra cosa seria que els contactes es fessin allí. També va ser en un restaurant on hi va haver l’incident, a principi de febrer, que va comportar la detenció de dos turistes i d’un resident de 22 anys, ara empresonat, que està en l’origen de l’operació judicialitzada que es va durar desenvolupar durant el dia d’ahir en diversos immobles i domicilis del Pas de la Casa.

Una part de l'operació es va desenvolupar en un edifici del carrer de l'Abeurador, sense que hi tingui res a veure cap restaurant de l'indret.

Relacionat

El Pas de la Casa ‘bull’ amb una important batuda antidroga

De fet, segons que ha pogut corroborar l’Altaveu, els investigadors, en bon nombre i acompanyats en alguns casos de gossos ensinistrats en la recerca d’estupefaents, es van escorcollar com a mínim cinc domicilis. En un d’ells, però, no s’hi va localitzar la persona que s’esperava i, per tant, l’operatiu va tancar-se amb quatre arrestos que es van fer durant la primera part del dia. La tasca policial es va allargar durant diverses hores més atès que, justament, s’havien de practicar les perquisicions, de les quals va resultar especialment rellevant la relacionada amb la cambrera, on s’haurien localitzat dos-cents grams molt llargs de cocaïna.

Tant en l’escorcoll relacionat amb la dona com en el cas del de l’home de 50 anys a banda d’estupefaent en una quantitat notable també es van recuperar diners en efectiu. En canvi, en el cas dels altres dos detinguts, que van ser els dos inicialment detinguts, residents al Pas de 33 i 38 anys, no es va trobar droga a nivell rellevant, tot just, segons les fonts, per al consum personal. Serien aquests dos darrers els que més probablement quedin en llibertat, a no ser que se’ls apliqui algun agreujant d’integració en un grup criminal organitzat.

Comentaris (5)

Trending