Dos motoristes ferits lleus en accidents a Prat de la Creu i el túnel dels Dos Valires

En el primer dels sinistres, al vessant encampadà de la galeria coberta que enllaça les dues valls del país un noi de 19 anys ha perdut el control de la seva KTM

Policies de trànsit fent un control al carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella.
Policies de trànsit fent un control al carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Dos joves motoristes del país, tots dos de dinou anys, s’han fet ferides que en principi no revestien especial gravetat en accidents a l’interior del túnel dels Dos Valires i al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella.

El primer dels sinistres ha tingut lloc a 2/4 de 4 de la tarda al vessant encampadà de la galeria coberta que enllaça les dues valls del país. El conductor d’una motocicleta KTM 125 Duke matriculada al Principat n’ha perdut el control tot sol i ha acabat caient. S’hauria fet mal en un canell.

El segon accident ha estat poc abans de 3/4 de 6 de la tarda a l’altura del número 59 del carrer Prat de la Creu de la capital, és a dir, just davant de Prada Casadet. En el sinistre s’hi han vist implicats dos vehicles, una motocicleta Vespa 125 matriculada a l’Estat espanyol i un turisme BMW Mini One amb plaques del Principat. El conductor de la motocicleta, home resident de 19 anys, ha resulta ferit.

Comentaris (2)

Trending