Donats d’alta amb contusions els dos motoristes ferits en accidents a l’avinguda Tarragona

Els sinistres han passat amb un quart d’hora de diferència aproximadament a l’altura de la rotonda de Josep Escaler i de l’Estació Nacional d’Autobusos

Comentaris

Un dels accidents, a l'altura de la Borda Nova.
Un dels accidents, a l'altura de la Borda Nova. ALTAVEU MÈDIA

Dos motoristes han resultat ferits en dos accidents diferents que hi ha hagut amb un quart d’hora de diferència, aproximadament, en dos punts diferents de l’avinguda Tarragona. Després de ser traslladats a l’hospital i fer-los les valoracions oportunes han estat donats d’alta amb contusions.

El primer, vers la 1 del migdia ha succeït aproximadament a l’altura de carrer Verge del Pilar, a la rotonda de Josep Escaler. S’hi ha vist implicat un sol vehicle implicat una motocicleta -Yamaha MT07- matriculada al Principat i conduïda per home resident de 37 anys que ha resultat ferit.

El segon, una estona després, aproximadament a 1/4 de 2, ha tingut lloc a tocar de la rotonda que hi ha al peu del carrer Doctor Vilanova, davant per davant de l’Estació Nacional d’Autobusos. En aquest cas s’hi han vist involucrats un turisme -Citroën C3- i una motocicleta -Honda CB650-, tots dos amb plaques de matrícula d’Andorra. El conductor de la motocicleta -home resident de 24 anys- ha resultat ferit.

Comentaris (2)

Trending