Dos detinguts per presentar documentació falsa

Un home va ser encampat amb un permís de residència inautèntic d'un altre país europeu amb el qual intentava accedir a Andorra i l'altre va demanar una autorització de treball amb papers que havien estat adulterats.

Comentaris

Façana del Servei d'Immigració.
Façana del Servei d'Immigració. ARXIU

Les forces de l'ordre van constatar, la setmana passada, dos presumpte delictes contra el tràfic jurídic. Un d'ells es va acreditar amb un permís de residència d'un país europeu, inautèntic, quan accedia al país, mentre que, en l'altre cas, el document relatiu a l'activitat laboral presentat per obtenir el permís de residència tampoc era autèntic.

La Policia va detenir, la setmana passada -del 25 d’abril a l’1 de maig -, dues persones com a presumptes autors d’un delicte en el tràfic jurídic en dues accions diferents. La primera d’elles va succeir a la frontera francoandorrana el passat 27 d’abril. L’home, no resident de 44 anys, accedia al Principat vora les onze del matí quan es va identificar amb un permís de residència d’un país europeu, el qual una vegada verificat es constata que és inautèntic.

El segon arrest es va produir a Escaldes Engordany el 29 d’abril. En aquest cas, el detingut, un home no resident de 36 anys, havia presentat, el passat mes de gener, la documentació al Servei d'Immigració per obtenir una autorització d'immigració de residència i treball. Una vegada aquesta és verificada, es detecta que el document relatiu a la seva activitat laboral al seu país d'origen és inautèntic.

En tots dos casos, els homes van ser arrestats i acusats d’un presumpte delicte en el tràfic jurídic.

Etiquetes

Comentaris

Trending