Dos detinguts per possessió de drogues a la frontera del riu Runer

La policia els hi ha trobat èxtasi líquid, MDMA, bolets al·lucinògens i cocaïna i també ha arrestat durant el cap de setmana quatre persones per conduir sota els efectes de l'alcohol

Les detencions ha tingut lloc a les instal·lacions duaneres del riu Runer.
Les detencions ha tingut lloc a les instal·lacions duaneres del riu Runer. B. N.

La policia ha detingut dues persones, no residents, per estar en possessió de drogues. Els detinguts tenen 41 i 30 anys i els fets han passat a la frontera del riu Runer. El primer d’ells se li va trobar 1,8 grams d'MDMA, i una petita quantitat d’èxtasi líquid i bolets al·lucinògens. L'MDMA, també coneguda com a èxtasi és una droga psicoactiva d'origen sintètic, amb propietats estimulants.

El consum d'MDMA pot induir eufòria, sensació d'intimitat amb els altres i disminució de l'ansietat. El segon arrestat duia 0,3 grams de cocaïna i va donar positiu a la prova de control de tòxics salivar.

Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, durant el cap de setmana s’han arrestat quatre persones. Tots són homes residents, d’edats compreses entre els 20 i 59 anys, amb taxes de 0,99 a 2,34 g/l. respectivament. Tanmateix un d’ells van donar positiu en el control de tòxics salivar.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending