Dos detinguts per introducció i possessió de cocaïna

La policia va enxampar primer una dona de 48 anys que entrava per la frontera amb algunes restes de droga i arran de les indagacions fetes es va arrestar un home de 62 anys

Cotxes policials en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Cotxes policials en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La policia ha detingut les darreres hores dues persones, aparentment vinculades, per introducció i possessió de droga, en concret cocaïna. O almenys això és el que es va recuperar, encara que en petita quantitat. Poc més d’un parell de grams. Els arrestats no tenien antecedents ni eren coneguts per la seva relació amb els estupefaents, encara que això no vol dir que no en fossin consumidors, encara que, almenys, sembla que en cap cas habituals.

Les alarmes van saltar dimecres a la tarda quan una dona de 48 anys accedia al Principat per la frontera del riu Runer. Es va sospitar de la seva actitud i comportament i es va poder acabar relacionant la dona per un delicte contra la salut pública. Les diligències que els investigadors van fer arran d’aquesta primera detenció van portar, l’endemà, dijous, a primera hora de la tarda a arrestar un home de 62 anys en relació amb el mateix.

Comentaris

Trending