Dos ciclistes ferits en accidents al Bike Park de Pal Arinsal

Han estat evacuats en helicòpter pels bombers cap a l’hospital de Meritxell on un d’ells, amb politraumatismes, haurà de romandre, com a mínim, ingressat la propera nit

Un helicòpter aterra a l'Hospital de Meritxell.
Un helicòpter aterra a l'Hospital de Meritxell.

Dos ciclistes han resultat ferits aquest diumenge mentre practicaven descensos en BTT al Bike Park de Pal-Arinsal. En tots dos casos, han hagut de ser evacuats en helicòpter pels bombers cap a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell. El segon d’ells, haurà de romandre ingressat la propera nit, tot i que no es tem per la seva vida.

El primer accident ha tingut lloc pels volts de la una del migdia. La víctima ha patit una forta contusió. Els bombers han mobilitzat l’helicòpter i l’han traslladat a Urgències. S’espera que en les pròximes hores pugui ser donat d’alta.

El segons sinistre s’ha produït cap a les quatre de la tarda i ha revestit més gravetat. La víctima ha patit diferents traumatismes a conseqüència de la caiguda soferta. També per via aèria se l’ha portat a l’hospital. Segons fonts hospitalàries, tot i que no es tem per la seva vida, s’optarà per mantenir-lo ingressat, com a mínim, aquesta nit.

Comentaris (2)

Trending