La conductora d’un dels cotxes implicats en l’accident de la Bartra quadriplicava el màxim d’alcohol

(AMB VÍDEO) Tres persones han resultat fins ara ferides en tres xocs diferents, dos de bon matí a Encamp -en un dels quals s’ha detingut la dona que pilotava un Peugeot per donar 2,25- i un tercer aquest migdia a l’avinguda Santa Coloma

El vehicle d'atestats en el punt on hi ha hagut l'accident a la Bartra.
El vehicle d'atestats en el punt on hi ha hagut l'accident a la Bartra.

La policia ha detingut aquest matí la conductora d’un dels dos vehicles implicats en l’accident que hi ha hagut poc abans de les 8 del matí a la zona de la Bartra. La dona, de 55 anys, pràcticament quadriplicava ja a aquella hora l’índex màxim d’alcoholèmia fixada per evitar la detenció. Fins al moment hi ha hagut tres accidents amb ferits, dos d’ells amb motos implicades. Els dos primers a la parròquia d’Encamp de bon matí i el tercer fa poca estona a l’avinguda de Santa Coloma.

El primer accident ha estat el de la Bartra uns deu minuts abans de les 8 del matí. En el sinistre s’hi han vist implicats dos vehicles, un Peugeot 1.6 i una camioneta Mitsubishi L200, els dos amb matrícula andorrana. La conductora del Peugeot, de 55 anys, ha estat detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat col·lectiva i contra la integritat física i moral per conduir sota els efectes de l'alcohol amb una taxa de 2,25.El conductor de l'altre cotxe, de 63 anys, ha resultat ferit.

Una estona després del primer, sobre 2/4 de 9 del matí, s’ha produït un segon accident a Encamp. En aquest cas, ha estat a l’interior del túnel de Ràdio Andorra entre un turisme Volkswagen Golf i una motocicleta Piaggio, ambdós amb matrícula andorrana. El conductor de la motocicleta, de 37 anys, ha resultat ferit.

Les ferides d’un i altre, d’entrada, no revestien especial gravetat. La coincidència en el temps de dos accidents en zones properes ha fet que generés certa retenció i que la baixada d’es d’Encamp cap al centre del país hagi estat dificultosa atès que, almenys al túnel, s’ha hagut de tancar a la circulació un dels carrils.

Imatge de la retenció.
Imatge de la retenció.

Finalment, i poc abans de 2/4 d’1 del migdia, hi ha hagut una nova col·lisió. De nou entre un cotxe i una moto i en aquest cas a l’avinguda Santa Coloma, just a l’altura del denominat 360 Extrem. El conductor de la moto ha quedat estès a terra i els dos vehicles implicats al bell mig de la calçada. S’hi han traslladat policia, sanitaris i agents de circulació. L’abast de les lesions encara no se saben.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending