Donada d’alta la parella intoxicada per monòxid de carboni

Els bombers i tècnics de Govern encara estan treballant per aclarir del tot l’origen de la intoxicació

Els dos residents a la Massana han estat tractats a la unitat de terapèutica hiperbàrica.
Els dos residents a la Massana han estat tractats a la unitat de terapèutica hiperbàrica. ARXIU

El matrimoni resident en un edifici de la carretera dels Plans de la Massana que ha hagut de ser traslladat d’urgència aquesta matinada després de resultar intoxicats per monòxid de carboni ha estat donat d’alta un cop tractat de manera específica i especialitzada a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Mentrestant, els bombers i tècnics de Govern estan treballant per trobar l’origen de la intoxicació.​

La parella, home i dona de 56 anys, va alertar passada la mitjanit els serveis d’emergència sanitària que se sentien marejats sense saber-ne massa el motiu. Va ser traslladat a l’hospital i una vegada aclarit que havien sofert una intoxicació de monòxid de carboni que inicialment es va atribuir a una mala combustió d’un escalfador d’aigua, vista que la seva situació presentava certa gravetat, se la va enviar en helicòpter a Sant Joan Despí.

Una imatge de l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

Relacionat

Traslladat a Barcelona un matrimoni de la Massana per una intoxicació greu de monòxid de carboni

En aquest centre, dos pacients han passat pel tractament de la cambra hiperbàrica, la única que hi ha en tot Catalunya, i després han anat a urgències on els han valorat i han estat donats d’alta, segons que ha informat el centre sanitari català.

Mentrestant, segons que han explicat fonts dels bombers, s’està treballant per esbrinar les causes de la intoxicació. S’ha desplaçat fins al lloc de residència dels inicialment intoxicats un tècnic de Govern. S’intenta aclarir d’on hauria sortit el monòxid de carboni perquè es tenia clar que no havia estat de les canonades de l’edifici. En aquest sentit hi ha el dubte de si ha sigut la caldera o que l'extractor de fums estava taponat.

Comentaris

Trending