Traslladat a Barcelona un matrimoni de la Massana per una intoxicació greu de monòxid de carboni

Una suposada mala combustió d’un escalfador d’aigua seria l’origen de l’afectació que pateix la parella, de 56 anys i resident a la carretera dels Plans

Una imatge de l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.
Una imatge de l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. ARXIU

Un helicòpter ha hagut de traslladar aquesta matinada fins a l’hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí, a tocar de Barcelona, una parella de la Massana greument intoxicada per la suposada mala combustió, aparentment, d’un escalfador d’aigua. Bombers, equips sanitaris i policia s’han hagut de mobilitzar poc abans de la 1 d’aquesta passada matinada per l’alerta donada en un edifici de la carretera dels Plans massanenca.

Els bombers han traslladat la parella, de 56 anys, inicialment cap al centre hospitalari andorrà, per ser tractats de la intoxicació. Després d’una primera intervenció, i una vegada comprovada la intoxicació greu per monòxid de carboni, segons fonts hospitalàries, vers les 2 de la matinada s’ha acordat, davant l’especificitat de la dolença, enviar en helicòpter tant la dona com l’home cap a l’hospital català. Allà se’ls fa un tractament específic amb càmera hiperbàrica.

Després d’atendre el matrimoni intoxicat, els agents dels bombers desplaçats al lloc dels fets han procedit a revisar tot l’edifici per descartar que l’afectació, la suposada mala combustió, hagués afectat altres habitats o parts de l’edifici. En aquest sentit, els agents del cos de salvament i extinció d’incendis han pogut constatar que no hi havia cap més afectació que no fos en el pis dels dos ferits.

Comentaris

Trending