Dona positiu per alcoholèmia i acaba amenaçant i insultant els agents de policia

L’home, resident de 30 anys, a banda del delicte contra la seguretat en el trànsit va acabar també imputat per altres contra la llibertat i l’honor dels membres del cos d’ordre

Comentaris

Una prova d'alcoholèmia.
Una prova d'alcoholèmia. ARXIU

Conduir sota els efectes de l’alcohol no és l’actitud més correcta. I encara més si, quan s’enxampa a qui ho fa, aquest reacciona de forma violenta. És el que va fer un resident la matinada de dimecres passat, quan la policia el va interceptar amb una taxa per sobre del límit que marca la via penal. S’hi va enfrontar i ara també se li imputaran altres delictes de residència i desobediència.

Els fets van tenir lloc passades les tres de la matinada. L’home va ser aturat per una patrulla i se li va practicar un control. Va donar 1,05 grams per litre de sang. Per tant, positiu que implica també un delicte contra la seguretat en el trànsit.

La seva reacció, però, no va ser ajupir el cap i acceptar que havia actuat malament. Al contrari, encara va empitjorar més la situació. S’hi va enfrontar als agents, els va amenaçar i insultar i també es va resistir a la detenció que, finament, es va acabar produint.

Per tant, quan va ser posat a disposició judicial no només va haver de respondre per la infracció (penal) vinculada al trànsit. També se li van acabar imputant delictes contra la llibertat, per les amenaces; contra l’honor, per les injúries, i contra la funció pública, per haver-se negat a obeir les ordres de la policia i haver-se resistit.  

L’home, un resident de 30 anys, és una de les cinc detencions efectuades pel cos d’ordre la setmana passada per conduir sota els efectes de l’alcohol. A banda, el divendres a la tarda, es va interceptar una persona, resident de 47 anys, que estava al volant d’un vehicle quan tenia suspès el carnet.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending